Nålestævne med flere gode resultater

Nålestævne med flere gode resultater
Alle deltagere fik diplomer med hjem fra nålestævnet. Foto: DGI's atletikudvalg
NOTITS | 25. APR 2024 • 10:32
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
25. APR 2024 • 10:32

DGI's atletikudvalg afviklede mandag eftermiddag det første nålestævne i år på Rønne stadion Nord med 11 deltagere i alle aldersklasser. Denne gang gang også med deltagelse af to atleter fra Køge Atletikforening.

– Dejligt, at vi havde deltagelse af fire veteraner og én senior ud over børn i aldersklassen fra 9-13 år, fortæller Helene Svendsen og Hanne Folkmann Hansen fra DGI's atletikudvalg.

I nålestævner skal man deltage i et løb, et kast og et spring for at være med i sammentællingen om, hvem der kan erhverve sig en atletiknål.

I bidende kulde gik deltagerne i gang med disciplinerne, og flere af dem lavede nogle gode resultater. Det gjorde Lucca Kruger-Johnsen (Viking) med et længdespring på 3,03 m og et kuglestød på 4,31 m, Ellie Sonne (Viking), løb en god 200 m på 11,7 sek.

Der kom også gode resultater af gæsteatleten fra Køge, Tenna Riber Thorndahl, som kastede diskossen ud på 31,86 m. Hendes mand Andreas Riber Thorndahl kastede diskossen ud på 50,43 m.

Følgende tog atletiknål:

Liva Rasmussen (Viking) 1121 point Bronze

Ellie Sonne (Viking) 1398 point Bronze

Lucca Kruger- Juhnsen (Viking) 1573 point Bronze

Adnan Sabanovic (Viking) 2004 point Bronze

– Stævnet sluttede på festlig vis ved at både deltagere, dommere og hjælpere samt forældre deltog i 5x80 m stafetløb.

– Det var uden for konkurrence, men en sjov og festlig afslutning. Dejligt at se hvor mange der bakker op om at slutte nålestævnet af med et stafetløb. Tak for det, stor ros herfra, lyder det fra Helene Svendsen og Hanne Folkmann Hansen.